Co přináší revoluce v medicíně 21. století a jak se poprat s epigenetikou

3.5.2024 00:00   |   Komerční články
Informace o zdraví si v médiích často protiřečí. Ještě před pár lety jsme slyšeli, jak je důležité získávat vápník z mléčných výrobků, teď zase jak mléko po 15. roce života člověku škodí.

Lavandule kniha

Nemoc šílených krav střídá prasečí chřipka nebo kuřecí mor, takže chvíli maso jíst můžeme, a chvíli nikoli. Část lékařů a výživových poradců tvrdí, že cukr škodí, a část doporučuje 
bio cukr pro zdravé fungování kostí a mozku.

Jak se vyznat ve světě mediálních her a fake news? Kdo to se mnou myslí dobře a kdo chce na mně jen vydělávat? Jak vystoupím z role oběti a stanu se tvůrcem svého zdraví a života?

Na tuto a další otázky odpovídá ve své nové knize Mistrovství zdraví naturopatka Helena Neumannová.

Pomocí historie, vědy, architektury lidského těla Slovanů a Keltů, kteří nám tady zanechali nejen své geny, ale i dědictví a drahokamy v podobě skvělé medicíny i naturopatie – přírodní medicíny.

„Já bych doporučila přečíst si knihu každému, kdo v dnešní době tápe a hledá způsob k vlastnímu zdraví a celkové harmonii těla i mysli,“ říká autorka knihy Helena Neumannová.

„Vím, že v dnešní době není vůbec jednoduché se vyznat v hromadě informací, které se v médiích objevují, a především se rozhodnout, kterým věřit a co je dobré pro mne? Vždyť informace o zdraví si v médiích často protiřečí,“ dodává autorka.

„Dnes a denně se mě klienti ptají, a proto jsem se rozhodla, že to zásadní a klíčové sepíšu a nabídnu každému, kdo přemýšlí o svém zdraví opravdu komplexně a racionálně,“ vysvětluje na závěr Helena Neumannová.

Tři důvody proč si tuto knihu přečíst:

  • Protože máte zdravotní problém a už vás nebaví ho „řešit“ léky.
  • Chcete se dozvědět o historii bylin a léčebných praktikách našich předků, které fungovaly stovky let a poslední dobou se na ně úplně  zapomíná.
  • Chcete začít se zdravým životním stylem, očistit své tělo a nevíte, jak začít.


Kniha Mistrovství zdraví dává nahlédnout pod pokličku naturopatie a přístupu ke zdraví cestou celostní medicíny, tedy harmonizací těla, mysli i duše.

Nechybí vlastní příběh autorky, který ji od šamana z Jižní Ameriky přivedl až k naturopatii, dozvíte se o historických souvislostech a bylinoznalectví našich předků nebo odkryjete zásady uvědomělého přístupu ke zdraví.

Součástí knihy je také povídání o účincích jednotlivých bylin, příběhy z praxe, recepty a další zajímavosti, které nabídnou ucelený pohled na současnou situaci v oblasti léčby nemocí.

Kniha Mistrovství zdraví je k dostání na levanduloveudoli.cz.

r



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci