<<1...5...10...13141516>>

ČLÁNKY O VAŘENÍ A JÍDLE

Dnes nepečeme, na vedro je lepší zmrzlina!

Dnes nepečeme, na vedro je lepší zmrzlina!
Ve vedrech má většinou člověk jen žízeň a touží po chládku či studeném pití (dosaď každý, co jeho jest). A většinou nepohrdne zmrzlinou. Nakupujeme ji...
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Proč grilovat pořád jen krkovičku?

Proč grilovat pořád jen krkovičku?
Grilmánie zachvátila Česko, kdo má zahradu – ale už i balkón – má i gril a je expertem nejen na propačené masíčka, ale i na marinády a různá dochucovadla....
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Markéta Hrubešová: Muži, kteří umějí vařit, jsou sexy

Markéta Hrubešová: Muži, kteří umějí vařit, jsou sexy
Stále krásná herečka Markéta Hrubešová (37) vaří nejen v televizním nováckém pořadu, ale také doma. Je totiž přesvědčena, že k dobrému manželství patří...
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Třešně? Pizza, klevela, nebo k masu!

Třešně? Pizza, klevela, nebo k masu!
Když dozrávají třešně je naprosto jasné, že prázdniny jsou už skutečně za dveřmi. Červené třešínky jsou dobré jen tak do pusy nebo v moučnících. Hodí...
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Úžasné letní koláče. S matematikou

Úžasné letní koláče. S matematikou
Jahody, třešně, meruňky, borůvky... To všechno nás teď v létě čeká. Jistě, zapřisáhlé dietáře nebudeme přesvědčovat, že ovoce jen syrové a nikdy ne v...
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Nejlepší domácí ryba? Candát!

Nejlepší domácí ryba? Candát!
Největší okounovitá ryba našich vod – candát – je nejen ceněnou rybářskou trofejí, ale skvělým počinkem do kuchyně. Jeho maso se cení hlavně proto, že...
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Pohlreich, Babica nebo Rettigová?

Pohlreich, Babica nebo Rettigová?
Pořád se hádají, jestli Pohlreich z Primy nebo Babica z Novy... Tak ať nám dají pár receptů od Rettigové a je klid, uzavřela sousedka rázně diskusi o...
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Vejce a triky pro alergiky

Vejce a triky pro alergiky
Alergie na vejce je druhou nejrozšířenější potravinovou alergií. Je u ní třeba se bezpodmínečně vzdát všech potravin, obsahujících vejce. ...
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Pangasius vyhrává, protože nemá kosti

Pangasius vyhrává, protože nemá kosti
Není u nás mnoho lidí, jejich největší pochoutkou jsou ryby. Skoro by se dalo říct, že jsme je zapomněli jíst – naštěstí staré tradice oživuje ryba z...
čtěte vícediskuse (1) poradna galerie

Začít teď s dietou? Hloupost!

Začít teď s dietou? Hloupost!
Jste věčně unavení, bez nálady a ještě namíchnutí na své tělo, které se během zimy jaksi zakulatilo?  Zřejmě trpíte jarní únavou... ...
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Tiramisu pro diabetiky a ořechové koláčky

Tiramisu pro diabetiky a ořechové koláčky
Jsou dobroty, převážně mezi sladkostmi, na něž si diabetici musejí nechat zajít chuť. Třeba klasické tiramisu je pro ně tabu. Ale máme pro vás recept,...
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Dorty, které u nás moc nepečeme

Dorty, které u nás moc nepečeme
Tento díl tipů, receptů a kuchařských triků není určen zájemcům o tajli, nebo zdravou a racionální výživu. Naopak. Ze zdravých surovin si připravíme dobroty,...
čtěte vícediskuse (0) poradna galerie

Marocké tajines zvládnete v remosce

Marocké tajines zvládnete v remosce
Po pravdě řečeno, marocká kuchyně nepatří mezi ty, bez nichž by mlsné gurmetské jazýčky nemohly žít....
čtěte vícediskuse (2) poradna galerie



<<1...5...10...13141516>>




Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci